Srnčí řízky v těstíčku s bramborami
33 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1lžičkaKoření Zvěřina
- 500mililitrůVoda pitná
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 300gramůBrambory
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 2kusyVejce slepičí
- 120mililitrůMléko polotučné
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
583 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
32 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, posypeme kořením, obalujeme v těstíčku a smažíme na oleji dozlatova. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme.
- 2Těstíčko připravíme smícháním vajec, mléka, mouky, strouhaného sýra a strouhaných brambor.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.