Srnčí řízky v těstíčku z chlebové směsi

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
824 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
27 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
17 mg
Vápník
593 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí kýtu nakrájíme na malé řízky, naklepeme je, opepříme, osolíme a lehce potřeme hořčicí.
  • 2
    Poté řízky obalíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
  • 3
    Těstíčko připravíme ze směsi na chleba. V míse ho smícháme s pivem dohladka. Je-li třeba, přilijeme vodu. Těstíčko musí být tak husté, aby z řízků nestékalo. Těstíčko pod utěrkou necháme alespoň dvacet minut odpočinout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.