Srnčí řízky zapečené s hruškou
30 min.
Ingredience
- 600gramůSrnčí kýta
- 1kusHrušky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr Eidam cihla 30%
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
33 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Srnčí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, opepříme a osolíme. Hrušku oloupeme, vykrojíme jádřinec, nakrájíme na silné plátky a osmažíme na másle.
- 2Řízky osmažíme na oleji a přeložíme do zapékací mísy. Na každý řízek položíme plátek hrušky, posypeme ustrouhaným sýrem a v předehřáté troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.