Srnčí salát s fazolemi
40 min.
Ingredience
- 500gramůSrnčí kýta
- 800mililitrůVoda pitná
- 200gramůFazole bílé sterilované
- 1kusCibule
- 1,5lžičkyHořčice plnotučná
- 3lžíceKečup
- 1lžičkaOmáčka sójová
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
6 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do vroucí vody vložíme maso a uvaříme doměkka. Poté necháme maso vychladnout.
- 2V míse smícháme na kostičky nakrájené maso, najemno nakrájenou cibuli, okapané fazole, hořčici, kečup, sojovou omáčku, okořeníme solí a pepřem a dobře promícháme. Pod fólií necháme salát v chladničce uležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.