Srnčí směs na grilu
45 min.
Ingredience
- 2kusyŠalotka
- 50mililitrůVíno červené
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůMáslo čerstvé
- 4plátkySlanina vepřová
- 200gramůJátra srnčí
- 2kusySrnčí ledviny
- 4kusySrnčí kotlety
- 200gramůSrnčí maso
- 60mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
52 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
370 mg
Cukr
878 mg
Postup přípravy
- 1Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Medailonky ovážeme slaninou a připevníme jehlami.
- 2Lžíci oleje rozpálíme a šalotku na něm zpěníme, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme a necháme odpařit tekutiny. Poté necháme vychladnout a smícháme s máslem, opepříme.
- 3Zdobícím sáčkem nastříkáme ze směsi ozdobné růžičky na talíře a dáme do chladničky.
- 4Veškeré maso osolílme a opepříme a grilujeme na grilovací pánvi s rozpáleným olejem.
- 5Servírujeme na talířích s šalotkovým máslem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.