Srnčí směs na grilu

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
52 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
370 mg
Cukr
878 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Medailonky ovážeme slaninou a připevníme jehlami.
  • 2
    Lžíci oleje rozpálíme a šalotku na něm zpěníme, podlijeme červeným vínem, osolíme a opepříme a necháme odpařit tekutiny. Poté necháme vychladnout a smícháme s máslem, opepříme.
  • 3
    Zdobícím sáčkem nastříkáme ze směsi ozdobné růžičky na talíře a dáme do chladničky.
  • 4
    Veškeré maso osolílme a opepříme a grilujeme na grilovací pánvi s rozpáleným olejem.
  • 5
    Servírujeme na talířích s šalotkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.