Srnčí steak v pepřové omáčce

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
508 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
19 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
30 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté kýty nakrájíme steaky na prst tlusté. Osolíme je a obalíme po obou stranách v tlučeném pepři. Maso rychle opečeme na másle a vyjmeme.
  • 2
    Na zbytku tuku zpěníme šalotku s tlučeným jalovcem, zaprášíme moukou, přilijeme koňak, smetanu a šťávu z masa. Vše povaříme asi 3 minuty. Šťávu nalijeme na steaky.
  • 3
    Podáváme s bramborovou slámou a dušenými jablky s rybízovou náplní.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.