Srnčí steaky po cikánsku

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
43 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z očištěné a omyté srnčí kýty nakrájíme přes vlákno silnější plátky. Protkneme je anglickou slaninou, osolíme, opepříme a mírně okořeníme rozdrceným jalovcem. Maso opečeme na pánvi na oleji po obou stranách a vyjmeme.
  • 2
    Do výpeku vložíme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, papriku, rajčata a rajčatový protlak. Zalijeme vývarem a krátce podusíme.
  • 3
    Steaky upravíme na nahřáté talíře a přelijeme podušenou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.