Staročeské zelí s medem a smetanou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné zelí nakrouháme, podlijeme vodou a bez pokličky povaříme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle a přidáme k zelí spolu se solí a kmínem. Dusíme téměř doměkka.
  • 3
    Nakonec zelí osladíme medem, okyselíme, necháme přejít varem a zalijeme smetanou. Ještě krátce podusíme.
  • 4
    Podáváme jako přílohu k vepřovému a uzenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.