Starodávný kečup

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
223 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata oloupeme a nakrájíme, zeleninu rozemeleme. Poté smícháme všechny ingredience kromě alkoholu a zvolna dusíme doměkka. Dle potřeby podlejeme, ale co nejméně. Jakmile směs zhoustne, přilijeme víno a vodku a krátce povaříme. Vyjmeme hřebíček, rozdělíme do sklenic a necháme vychladnout. Horké koření [39441]: Koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.