Šťáva k vepřovému masu
40 min.
Ingredience
- 750gramůKosti vepřové
- 100gramůTuk
- 100gramůZelenina kořenová
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kusCibule
- 0,5litrVývar z hovězích kostí
- 0,5lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
54 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
774 mg
Cukr
556 mg
Postup přípravy
- 1Nasekané kosti spolu se zeleninou nakrájenou na kostičky a cibulí osmahneme na pekáčku v troubě - často obracíme.
- 2Potom vše poprášíme moukou, okořeníme utřeným česnekem a kmínem, osolíme a zalijeme vývarem (nebo vodou). Dobře provaříme.
- 3Šťávu sdecíme, ještě povaříme, ale neodebereme všechen tuk.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.