Šťavnaté jelení steaky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
520 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
18 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tři lžíce oleje smícháme s octem, červeným vínem, rozmačkanými jalovčinkami a hořčicí. Do směsi naložíme roštěnky a marinujeme pod pokličkou 24 hodin v chladničce.
  • 2
    Maso vyjmeme z marinády, necháme okapat a osušíme. Zbytek oleje rozehřejeme na pánvi a steaky smažíme 6 minut z obou stran. Osolíme, opepříme a uložíme.
  • 3
    Ve výpeku osmažíme kostičky ananasu. Banán oloupeme, rozčtvrtíme a smažíme s ananasem. Přidáme třešně se šťávou a 2-3 lžíce marinády, prohřejeme a ochutíme. Maso upravíme na talíře, pokapeme omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.