Steak se zeleninou

33 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na silnější nudličky, cibuli nahrubo, papriku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky, žampiony očistíme, rozpůlíme a nakrájíme na plátky, kedlubnu oloupeme a nakrájíme na silnější nudličky, tvrdá rajčata rozkrájíme na čtvrtky. Ve vodě 10 minut vaříme hovězí bujón.
  • 2
    Na oleji s máslem v hluboké pánvi nudličky masa zaprášíme moukou a za stálého míchání zprudka osmažíme dohněda. Přimícháme cibuli, žampiony, papriku a kedlubnu a s masem restujeme 2 minuty. Poté vlijeme vývar, přidáme rajčata, worcester, sojovou omáčku, víno, sůl, pepř, promícháme a 2 minuty dusíme. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.