Steak ze svíčkové en papillote
17 min.
Ingredience
- 1lžičkaMáslo čerstvé
- 6kusůSardelové řezy
- 4lžičkyKapary sterilované
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
64 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
372 mg
Cukr
45 mg
Postup přípravy
- 1Čtyři kusy alobalu pomažeme máslem, na každý dáme jeden steak, opepříme a potřeme nasekanými sardelkami s kapary. Alobal uzavřeme.
- 2Troubu předehřejeme na 225 °C, vložíme balíčky s masem a pečeme asi 10 minut, pak alobal otevřeme a maso osolíme.
- 3Hotové maso dáme na talíře a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.