Steak ze svíčkové se sardelovými řezy
18 min.
Ingredience
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 6kusůSardelové řezy
- 800gramůHovězí svíčková
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžičkyKapary
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Omytou svíčkovou nakrájíme na steaky, opepříme a položíme na máslem vymazané kousky alobalu. Přidáme nasekané sardelové řezy a kapary. Zabalíme a alobal dobře uzavřeme.
- 2Balíčky vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby, alobal rozbalíme a steaky osolíme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.