Steak ze svíčkové se sardelovými řezy

18 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
66 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
20 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou svíčkovou nakrájíme na steaky, opepříme a položíme na máslem vymazané kousky alobalu. Přidáme nasekané sardelové řezy a kapary. Zabalíme a alobal dobře uzavřeme.
  • 2
    Balíčky vložíme do trouby vyhřáté na 225 stupňů Celsia asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby, alobal rozbalíme a steaky osolíme.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.