Steaky s pepřem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
548 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
530 mg
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pepř nadrtíme v hmoždíři na zrnka velikosti špendlíkové hlavičky a obalíme v něm steaky. Dobře přimáčkneme, aby pepř neopadával z masa dolů.
  • 2
    Rozehřejeme máslo a olej a maso na něm osmažíme z obou stran cca 2-4 minuty.
  • 3
    Osmažené steaky přendáme na talíř. Do šťávy na pánvi přilijeme koňak, dobře zamícháme, necháme chvíli prohřát a poté zapálíme.
  • 4
    Flambovanou omáčku osolíme, přilijeme smetanu a necháme opět mírně povařit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.