Steaky z lososa s hráškem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steaky z lososa omyjeme studenou vodou a osušíme, poté je prudce osmahneme v rozehřáté pánvi bez oleje a vyjmeme.
  • 2
    Z octa, cukru, soli a oleje smícháme zálivku, kterou každý steak pokapeme a maso dáme do chladna marinovat.
  • 3
    Hráškové lusky slijeme a necháme okapat, krátce osmažíme na pánvi a rozdělíme na talíře. Přidáme k nim plátky lososa, pokapeme zbývající zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.