Štěrbák s karamelem a ořechy

20 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
15 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
16 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opraný a podélně na 4 díly rozříznutý štěrbák za častého obracení opékáme na másle s olejem asi 5 minut.
  • 2
    Přidáme k tomu nahrubo nasekané vlašské ořechy a cukr, stále restujeme a obracíme dalších asi 5 minut, až se štěrbák potáhne karamelizovaným potahem. Odstavíme z vařiče a můžeme opepřit.
  • 3
    Servírujeme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.