Sterilizovaná kedlubna

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
87 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kedlubny oloupeme a nastrouháme na silnější nudličky. Potom je vložíme do hrnce s osolenou vodou, do které ještě přidáme cukr a ocet a povaříme 5 minut. Scedíme, necháme okapat a naplníme kedlubnou připravené skleničky. Následovně zalijeme horkým nálevem.
  • 2
    Skleníčky uzavřeme víčky a v sterilizačním hrnci sterilizujeme 5 minut.
  • 3
    Skleníčky vyndáme z hrnce, necháme vychladnout a odložíme je na chladné místo.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.