Sterilovaná paprika

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
52 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší papriky očistíme, důkladně omyjeme a odstraníme z nich semínka. Rozdělíme do sklenic a to tak, že vkládáme jednu papriku do druhé.
  • 2
    Na nálev rozmícháme ve vodě ocet, cukr a sůl a zalijeme jím papriky. Skenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 15 minut od bodu varu. Ihned vyjmeme a po vychladnutí uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.