Sterilované fazole v octovém nálevu

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
36 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé fazolové lusky důkladně očistíme, propláchneme vodou, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Poté uvaříme do poloměkka.
  • 2
    Vodu smícháme se solí a octem, krátce provaříme a necháme vychladnout. Lusky rozdělíme do sklenic, zalijeme nálevem a uzavřeme. Urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 20 minut od bodu varu. Po vychladnutí vyjmeme a uchováme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.