Sterilovaný hovězí biftek

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
4 g
Vláknina
44 mg
Vápník
42 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou očistíme, odstraníme blány, důkladně omyjeme a pokrájíme na silnější plátky. Zlehka naklepeme, z obou stran osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozpálíme sádlo a zprudka na něm maso po obou stranách opečeme. Horké rozdělíme do čistých sklenic, zalijeme sádlem ze smažení a ihned zavíčkujeme.
  • 3
    Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu.
  • 4
    Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.