Štika na paprice a cibuli

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
557 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce štiky osolíme, poprášíme mletou paprikou a pokapeme octem. Necháme asi 1 hodinu odpočinout v chladu. Potom porce obalíme v hladké mouce a opečeme na pánvi na oleji. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osmažíme na másle dozlatova. Po osmažení zakapeme citronovou šťávou. Opečené porce štiky upravíme na talíře, posypeme cibulí a přelijeme máslem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.