Štika na pivě

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
519 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
22 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Štiku zbavíme hlavy, ocasu a ploutví, rozpůlíme a vyjmeme kostru. Porce osušíme, osolíme, obalíme v mouce a vložíme na pánev na rozehřáté máslo s polovinou piva. Posypeme nastrouhaným zázvorem,bobkovým listem a cukrem, necháme dusit doměkka. Hotovou rybu vyjmeme, do šťávy nalijeme zbytek piva, nadrolíme chléb a vmícháme smetanu. Krátce povaříme, rozmixujeme ručním mixérem a dosolíme. Hotové porce štiky podáváme přelité omáčkou a posypané nasekanými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.