Štika na rožni

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
427 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, vykuchanou štiku omyjeme, osušíme a na obou stranách nařízneme.
  • 2
    Připravíme marinádu smícháním prolisovaného česneku, nasekaných chilli papriček, pepře, sójové omáčky, soli, cukru a citronové šťávy. Rybu směsí potřeme, vložíme do zbylé marinády a necháme odležet alespoň hodinu. Štiku občas obrátíme.
  • 3
    Potom rybu položíme na alobal potřený olejem, přelijeme marinádou a zbylým olejem, dobře zabalíme. Za občasného obracení grilujeme asi 30 minut.
  • 4
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.