Štika nadívaná ořechy

55 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
52 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou štiku vykucháme a zevnitř osolíme.
  • 2
    Oloupanou, velmi jemně nakrájenou cibuli osolíme, přidáme pokrájené ořechy, nasekanou petrželku a pepř. Směsí štiku naplníme a zašijeme.
  • 3
    Připravenou rybu vložíme na vymaštěný pekáč, potřeme máslem, podlijeme vodou a pečeme ve vlastní šťávě. Nakonec přidáme rajčata, rozkrájená na plátky.
  • 4
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.