Štika nazeleno

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
261 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
820 mg
Cukr
84 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté porce štiky nakrájíme na větší kousky a spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou uvaříme v osolené vodě doměkka.
  • 2
    Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z ryby a za stálého míchání uvaříme polohustou omáčku. Vmícháme nasekanou petrželku.
  • 3
    Nakonec do omáčky vlijeme rozkvedlané žloutky a přidáme kousky štiky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.