Štika pečená

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze štiky odstraníme šupiny, vykucháme ji, omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou.
  • 2
    U hřbetní ploutve uděláme několik zářezů, do kterých vložíme půlkolečka citrónu bez jader.
  • 3
    V pekáči rozehřejeme máslo, štiku na něj vložíme a během pečení štiku často potíráme máslem.
  • 4
    Štiku podáváme posypanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.