Štika smažená

35 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
16 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vybereme větší štiku, budeme z ní potřebovat pouze filety. Štiku vykucháme, omyjeme, odřízneme hlavu, ploutve, opatrně vyndáme páteř a maso zbavíme kůže. Maso nařežeme na filety, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením nebo kořením na steak. V pánvi rozpálíme kvalitní olej a filety na něm zvolna osmažíme z obou stran. Štičí smažené filety výborně chutnají s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 13. 12. 2015
Štika smažená
😋