Štika v bílé omáčce

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
11 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
730 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou štiku naporcujeme a vložíme na 5 minut do osolené vroucí vody. Po vyjmutí ji osušíme.
  • 2
    V 1 l vody uvaříme drobně nakrájenou kořenovou zeleninu a prolisujeme ji. Přimícháme jíšku připravenou z másla a mouky, přidáme koření a v omáčce rybu uvaříme.
  • 3
    Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželku a přilijeme kyselou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.