Štika v česnekovém těstíčku
20 min.
Ingredience
- 600gramůMořská štika - filety
- 1kusVejce slepičí
- 100lžicOlej rostlinný
- 5stroužkůČesnek
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceSolamyl
- Na smažení
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1823 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
190 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
131 mg
Cukr
174 mg
Postup přípravy
- 1V misce umícháme z vejce, oleje, solamylu a česneku utřeného se solí hladké těstíčko.
- 2Porce štiky namáčíme v připraveném těstíčku a vkládáme do pánve s rozpáleným olejem. Smažíme dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.