Středomořské sardinky

33 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
255 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
23 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
212 mg
Cukr
117 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a vykucháme ryby. Ze sardinek seškrábeme šupiny, omyjeme a necháme osušit. Do břišní dutiny ryb dáme špetku tymiánu. Sardinky přendáme do nekovové mísy, osolíme a opepříme.
  • 2
    V misce smícháme olej, citronovou šťávu, směsí přelijeme sardinky.
  • 3
    Necháme je marinovat v lednici 30 minut. Poté je vyndáme z marinády a dáme na mřížku grilu a grilujeme po každé straně 4 minuty. Občas je potřeme marinádou.
  • 4
    Sardinky podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.