Stroganoff z vepřového masa

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
738 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
53 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Maso nakrájíme na nudličky. Oloupanou mrkev nakrájíme na jemné nudličky.
  • 2
    Na oleji s máslem zpěníme cibuli, přidáme maso a restujeme. K orestovanému masu přimícháme protlak, zarestujeme, osolíme, opepříme a zalijeme částí vody, aby bylo maso ponořené. Na mírném plameni dusíme doměkka, podle potřeby přiléváme vodu.
  • 3
    Na závěr přidáme k masu mrkev a zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.