Štrůdl s vejci a salámem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůListové těsto
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 6kusůVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200gramůŠunkový salám
- 1hrstMáta sušená
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
923 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
66 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme jí na oleji. Přidáme 5 vajec, osolíme, opepříme a uděláme klasická míchaná vejce, která necháme vystydnout.
- 2Listové těsto rozválíme na plát, na který rozložíme míchaná vejce, posypeme je na kostičky nakrájeným salámem, strouhaným sýrem a rozdrobenou sušenou mátou. Zabalíme a potřeme rozšlehaným vejcem.
- 3Pečeme v předehřáté troubě na 250 stupňů Celsia asi 20 - 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.