Studená brynzová omáčka

10 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
218 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zakysanou smetanu, brynzu a žervé v mixéru rozmixujeme na hladkou hmotu. Dochutíme solí, pepřem, mletou paprikou. Nakonec do omáčky přidáme drobně nasekaný kopr a rozředíme ji podle potřeby studeným mlékem.
  • 2
    Hotovou omáčku z mixéru přeložíme do vhodné uzavíratelné nádoby a udržujeme v lednici. Těsně před podáváním porcujeme na talíře.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.