Studená kaše z celeru a brambor

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
31 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme na tvrdo.
  • 2
    Oloupaný celer opláchneme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Uvařené scedíme.
  • 3
    Brambory omyjeme, oloupeme a pokrájíme na větší kostky. Uvaříme v jiném kastrolu v osolené vodě, uvařené scedíme.
  • 4
    Brambory, celer a vejce prolisujeme, necháme vychladnout.
  • 5
    Poté kaši upravíme na listy salátu, přelijeme majonézou a ozdobíme dílky citónu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.