Studená okurková polévka
20 min.

Ingredience
- 1kusOkurka salátová
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceKopr čerstvý
- 0,5litrSmetana 12% (konzumní)
- 0,5litrMléko kefírové
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
708 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mléko, smetanu, sůl a pepř dobře rozmícháme, přidáme nasekaný kopr.
- 2Každou porci na talíři posypeme na kostičky nakrájeným vejcem vařeným na tvrdo.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.