Studená ovocná omáčka ke zvěřině

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 150gramůKompot brusinkový
    • 50gramůDžem meruňkový
    • 2lžíceHořčice bezlepková
    • 1lžíceVíno červené
    • 4lžícePomerančová šťáva
    • 2špetkySůl
    • 2špetkyPepř černý mletý
    • 2špetkyCukr krupice
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
106 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rendlíku propasírujeme přes síto brusinkový kompot, meruňkový džem a za stálého míchání při mírné teplotě přidáme 2 lžíce bezlepkové hořčice, 1 lžíci červeného vína, 2 - 4 lžíce pomerančové šťávy, 1 - 2 špetky soli a 1 - 2 špetky pepře. Omáčku necháme přejít varem, dochutíme ji cukrem a necháme vychladnout. Podáváme ji ke zvěřině.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.