Studená rajčatová polévka s kefírem
8 min.

Ingredience
- 800mililitrůMléko kefírové
- 600gramůRajčata
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceCukr krupice
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
4 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme, oloupeme, vykrájíme semena a rajčata nakrájíme nadrobno.
- 2Kefír rozšleháme, přimícháme rajčata, sůl, pepř, cukr a dobře promícháme. Před podáváním necháme polévku dobře vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.