Studená rajčatová s celerem

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
318 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
9 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
19 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hodně zralá rajčata omyjeme, rozkrájíme, přidáme očištěný celer, nakrájený na větší kousky, zalijeme vodou, osolíme a vaříme až se rajčata rozvaří.
  • 2
    Rajčata vyndáme, prolisujeme, celer nakrájíme na kostky a vložíme zpět do vývaru.
  • 3
    Vše necháme vychladnout.
  • 4
    Studenou polévku dosolíme, opepříme, zjemníme cukrem a nalijeme na talíře. Doprostřed každé porce dáme lžíci kysané smetany a posypeme nasekaným koprem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.