Studená ředkvičková polévka

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ředkvičky (3/4 množství) najemno nastrouháme. Přidáme k nim jogurt, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a vše dobře rozmícháme.
  • 2
    Směs nalijeme do misek a každou porci ozdobíme zbylými, na kolečka nakrájenými ředkvičkami.
  • 3
    Polévku můžeme posypat naklíčenými semínky ředkviček nebo nasekanou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.