Studená ředkvičková polévka
20 min.
Ingredience
- 20kusůŘedkvička
- 400mililitrůJogurt bílý
- 1lžičkaOlej olivový
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceŘeřicha
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
94 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Omyté ředkvičky (3/4 množství) najemno nastrouháme. Přidáme k nim jogurt, olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a vše dobře rozmícháme.
- 2Směs nalijeme do misek a každou porci ozdobíme zbylými, na kolečka nakrájenými ředkvičkami.
- 3Polévku můžeme posypat naklíčenými semínky ředkviček nebo nasekanou řeřichou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.