Studená vepřová pečeně
100 min.
Ingredience
- 2kusyOkurky nakládané
- 800gramůVepřová pečeně
- 1špetkaKmín celý
- 1lžíceHořčice
- 1kusSalát hlávkový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
49 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso osolíme, okmínujeme, vložíme na pekáč a dáme péci do vyhřáté trouby. Občas podlijeme vlastní šťávou a ke konci pečení přilijeme trochu vody. Pečeme po každé straně asi 45 minut. Upečené maso necháme vychladnout.
- 2Studenou pečeni nakrájíme na plátky a rozložíme je na mísu. Maso obložíme nakrájenou okurkou, hořčicí a listy hlávkového salátu.
- 3Podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 30. 1. 2016
Studená vepřová pečeně
Výtečná večeře. Nejlepší je masíčko druhý den. S hořticí a okurkou. Jedna báseň! Díky díky 🙂🙂