Šuang-si z hovězího masa

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso opláchneme a nakrájíme na slabé plátky cca 3cm dlouhé. Vložíme je do mísy, osolíme, promícháme s částí máčeného škrobu a s vejci a necháme je v chladničce odležet.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme tuk a plátky masa prudce opečeme. Tuk scedíme a k masu přidáme černé houby, česnek nakrájený na plátky, žampiony, očištěný, opláchnutý a na kostky nakrájený pórek, kapii, jemně nakrájenou cibuli a vše promícháme. Dochutíme čili kořením a mletým zázvorem.
  • 3
    Nakonec vše zalijeme zálivem ze sójové omáčky, vína, glutasolu, zbylého škrobu a vývaru. Vše zamícháme a krátce prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.