Suchý čevab
40 min.
Ingredience
- 500gramůCibule
- 4kusyPaprika zelená
- 400gramůHovězí maso zadní
- 350gramůVepřová kýta
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
405 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou cibuli a očištěné papriky nadrobno nakrájíme a promícháme.
- 2Omyté hovězí a vepřové maso nakrájíme na kousky, vmícháme do cibule, osolíme a opepříme. Necháme 1-2 hodiny stát.
- 3Maso vyjmeme, očistíme od cibule a paprik a opékáme na sádle. Poté k měkkému masu přidáme cibuli s paprikami a za stálého míchání zvolna opékáme dozlatova.
- 4Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.