Suflé z telecího masa
50 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí maso přední
- 20gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 60gramůSolamyl
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
15 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
105 mg
Cukr
284 mg
Postup přípravy
- 1Odblaněné maso omyjeme a dvakrát umeleme. Maso vložíme do hnětače, osolíme a přidáme 2 lžíce vody, solamyl, rozpuštěné máslo a sekanou petrželku. Vše chvíli šleháme. Nakonec do těsta zlehka vmícháme sníh z bílků.
- 2Hmotu vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Pečeme ve vodní lázni v troubě asi 20-30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.