Šumavský
45 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 250gramůChléb konzumní
- 1lžíceMajoránka
- 2lžíceSádlo škvařené
- 2kusyVejce slepičí
- 2lžíceKerblík
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
541 mg
Cukr
244 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce vlijeme 1 litr vody, přidáme 2 lžičky soli a 250 g pokrájeného tvrdého chleba (hlavně kůrky). Vsypeme majoránku, přidáme 2 lžíce sádla a vaříme přibližně 30-35 minut.
- 2Před koncem vaření do polévky rozklepneme 2 vejce, promícháme a odstavíme z plotny.
- 3Na talíře dáme omytý, drobně pokrájený kerblík, zalijeme polévkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.