Šumavský

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
541 mg
Cukr
244 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vlijeme 1 litr vody, přidáme 2 lžičky soli a 250 g pokrájeného tvrdého chleba (hlavně kůrky). Vsypeme majoránku, přidáme 2 lžíce sádla a vaříme přibližně 30-35 minut.
  • 2
    Před koncem vaření do polévky rozklepneme 2 vejce, promícháme a odstavíme z plotny.
  • 3
    Na talíře dáme omytý, drobně pokrájený kerblík, zalijeme polévkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.