Sumec na červeném víně

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
50 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené filety ze sumce osolíme a vložíme do kastrolu. Na oleji osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vínem a octem, osolíme, přidáme rajčatový protlak, rybí vývar a povaříme asi 30 minut. Potom omáčku přecedíme na filety a dusíme doměkka. Filety upravíme na nahřátou mísu a podáváme obložené opečenými plátky veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.