Sumec s pekanovými ořechy

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
774 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
54 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
266 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce s vodou rozšleháme, mouku smícháme s pepřem, solí a špetkou cayenského pepře.
  • 2
    Filé z ryby obalíme v mouce, vejcích a mletých pekanových oříšcích. Ořechy do ryby jemně zatlačíme.
  • 3
    V pánvi rozpálíme polovinu oleje a polovinu másla. Dva plátky ryby smažíme z obou stran 3–4 minuty, do zlatohněda. Vyjmeme a uchováme v teple. Do pánve dáme zbytek oleje a másla a stejným způsobem osmažíme druhé dva kousky.
  • 4
    Hotové ryby upravíme na talíře, ozdobíme citrónovými plátky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.