Sumeček s opilými bramborami

60 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.
  • 2
    Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.
  • 3
    Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.