Sumeček s opilými bramborami
60 min.
Ingredience
- 600gramůPangasius - filety
- 600gramůBrambory vařené
- 1lžičkaSůl
- 3decilitryPivo tmavé 12% 4,0% obj.
- 100gramůSádlo škvařené
- 50gramůCibule
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
25 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté filety osolíme, opepříme a po obou stranách zprudka opečeme na sádle.
- 2Rybu vyjmeme a ve výpeku zpěníme nastrouhanou cibuli, porce vrátíme zpět a obložíme na kolečka nakrájenými, zpola vařenými bramborami. Podle chuti přisolíme a zalijeme pivem.
- 3Pokrm pečeme v troubě, až jsou brambory měkké a mají kůrčičku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.