Sumeček s rýží

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
710 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté filety osolíme, necháme chvíli odležet.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme na sádle.
  • 3
    Propláchnutou, spařenou a osolenou rýži udusíme, vmícháme do ní sádlo s osmaženou cibulí a položíme na ni porce ryby, které mírně opaprikujeme. Pečeme 15 minut, poté filety obrátíme, dopečeme ještě 15 minut.
  • 4
    Podáváme s rajčatovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.