Sumeček s rýží
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramPangasius - filety
- 250gramůRýže loupaná
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1lžičkaSůl
- 100gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
427 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
710 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filety osolíme, necháme chvíli odležet.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, osmažíme na sádle.
- 3Propláchnutou, spařenou a osolenou rýži udusíme, vmícháme do ní sádlo s osmaženou cibulí a položíme na ni porce ryby, které mírně opaprikujeme. Pečeme 15 minut, poté filety obrátíme, dopečeme ještě 15 minut.
- 4Podáváme s rajčatovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.