Šunka po bostonsku

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
215 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
65 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky šunky opečeme na pánvi s rozpuštěným máslem. Zabalíme je do alobalu a uložíme na teplém místě.
  • 2
    Do tuku od opékání dáme cukr a necháme ho zkaramelizovat. Přidáme hořčici, ocet, rybízový džem a papriku. Omáčku rozšleháme a necháme prohřát, až se suroviny spojí.
  • 3
    Plátky šunky rozdělíme na talíře a zalijeme omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.